Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk

Vandfilter i Danmark – Fordelene ved filtreret vand

Hos Quickparts.dk kan vi  tilbyde Brita vandfilter.

Brita MAXTRA filter  fjerner klor og kalk fra vandet, hvilket kan bidrage til en bedre aroma og smag af kaffe og te.  Samtidigt bidrager det også til mindre slid på dine elektriske apparater  Mindre kalk i vandet er lige med færre kalk aflejringer i dine køkkenapparater.

Desuden Brita filter absorberer også metal som kobber og bly fra dine rør. Resultatet med et vandfilter er renere, klarere vand, der giver en god smag i varme og kolde drikke, lækkert mad.

Brita MAXTRA Technology filtre

Brita blev grundlagt i 1966 i Tyskland. De er siden blevet til den førende referencen for vand filtrering enheder. Filteret er let udskifte. Brita Maxtra filterpatronen med den unikke Maxtra filtrering har +20% forbedret kalk reduktion sammenlignet med Brita Classic patronen.

Du bør ofte kontrollere dit Brita MAXTRA filtre. Husk at udskifte jævnligt. Hvor lang levetiden er, afhænger af flere faktorer. Så som hvor ofte de anvendes og mængden af kalk ​​ og metaller i vandet. Benyt dig af et vand hårdhedskort, for at se hvor hårdt vandet er i netop dit område. Det er almindeligt antaget, at filtrene bør skiftes hver 4-6 uge.

kaffemaskine
Hos Quickparts.dk kan vi  tilbyde Brita vandfilter.

Trackback fra dit site

Skriv en kommentar